Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Brainboxen Dap's Gym

Brainboxen is werken aan jezelf op basis van fysieke, sociale en mentale training. Het doel is door middel van sport te zorgen dat je beter kunt presteren in de maatschappij. Je verbetert je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en concentratie. En je leert hoe je wederzijds respect opbouwt, je incasseringsvermogen vergroot, en sterker in je schoenen staat. De actieve brainbox sessies kunnen zowel voor het individu of in groepsverband plaatsvinden en zijn voor iedereen geschikt.

Dap's Gym heeft o.a. met  "het activeringshuis" een samenwerkingsverband voor brainboxen. Samen maken wij een speciale brainbox sessie.

 

 
 

Diensten Dap's Gym

 

Lesrooster diverse trainingen en prijzenlijst!

Volg in een groep kickbokstraining.

Lees verder

 

Personal training

1 op 1 training met een personal trainer.

Lees verder

 

Gedragscoaching

Verbeteren van maatschappelijk prestatievermogen.

Lees verder

 

Brainboxen

Activeer je hersenen door middel van sport.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren