Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Gedragscoaching Dap's Gym

Verbeter jouw maatschappelijke prestatievermogen en jouw mentale weerbaarheid door middel van sport met de gedragscoaching van Dap's Gym. Naast het kickboksen worden ook andere sporten gebruikt voor de gedragscoaching. 

Door deze vorm van gedragscoaching leer je te incasseren, het verbetert je empatisch vermogen en het is goed voor je uithoudingsvermogen. Aan de hand van onze expertise zul je veel leren, je sterker voelen en beter kunnen concentreren.

Senz begeleiding is 1 van de instanties waar Dap's Gym nauw mee samenwerkt zie www.senzbegeleiding.nl

We communiceren tijdens de lessen zowel verbaal als non-verbaal, waardoor het zowel een fysieke als sociale les is. Het is volledig veilig en uitermate geschikt voor (risicovolle) jongeren. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van specifieke doelgroepen en kunnen daardoor op iedereen goed inspelen. Zo gebruiken wij de sport als motivatie om meer zelfvertrouwen te krijgen. Wil jij meer informatie over de gedragscoaching? 

Neem contact op

 
 

Diensten Dap's Gym

 

Lesrooster diverse trainingen en prijzenlijst!

Volg in een groep kickbokstraining.

Lees verder

 

Personal training

1 op 1 training met een personal trainer.

Lees verder

 

Gedragscoaching

Verbeteren van maatschappelijk prestatievermogen.

Lees verder

 

Brainboxen

Activeer je hersenen door middel van sport.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren