Gedragscoaching Dap's Gym

Verbeter jouw maatschappelijke prestatievermogen en jouw mentale weerbaarheid door middel van sport met de gedragscoaching van Dap's Gym. Naast het kickboksen worden ook andere sporten gebruikt voor de gedragscoaching. 

Door deze vorm van gedragscoaching leer je te incasseren, het verbetert je empatisch vermogen en het is goed voor je uithoudingsvermogen. Aan de hand van onze expertise zul je veel leren, je sterker voelen en beter kunnen concentreren.

Senz begeleiding is 1 van de instanties waar Dap's Gym een nauwe samenwerking mee heeft zie www.senzbegeleiding.nl voor meer informatie.

Wij communiceren tijdens de lessen zowel verbaal als non-verbaal, waardoor het zowel een fysieke als sociale les is. Het is volledig veilig en uitermate geschikt voor (risicovolle) jongeren. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van specifieke doelgroepen en kunnen daardoor op iedereen goed inspelen. Zo gebruiken wij de sport als motivatie om meer zelfvertrouwen te krijgen. Wil jij meer informatie over de gedragscoaching? 

Neem contact op

Diensten Dap's Gym

Lesrooster diverse trainingen en prijzenlijst!

Volg in een groep kickbokstraining.

Lees verder

Personal training

1 op 1 training met een personal trainer.

Lees verder

Gedragscoaching

Verbeteren van maatschappelijk prestatievermogen.

Lees verder

Brainboxen

Activeer je hersenen door middel van sport.

Lees verder